Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Maastricht e.o.

Secretaris:

Tel: 06-54735048 / 043-3257220
E-mail:

Rekening: NL82 INGB 0003 0959 48

Bondsmedaille voor Tiny en Rens Lasoe2021 07 30 Onderscheiding mevr. Lasoe Afd. Maastricht

Op de contactavond van 30 juli mochten 2 leden van Afdeling Maastricht e.o., uit handen van de Bondssecretaris Klaas Orsel de Bondsmedaile in ontvangst nemen voor hun verdiensten die zij betekende voor onze afdeling. Aan Tiny Lasoe werd postuum de medaille uitgerijkt voor haar man Rens, de 1 maand geleden overleden secretaris van de afdeling, samen met Tiny stonden zij voor de contacten binnen de afdeling, naar de Bond en plaatselijke instanties . 

Aan Anna Purschel - vh Meer, voor het al 8 jaar voeren van het financiële beheer en hiermede gezonde financiële situatie binnen de afdeling. Dank hiervoor en naar wij hopen een troost voor Tiny.

 

Felicitaties bruidspaar Robert en Mieke Moonen2021 08 03 Afd. Maastricht Felicitaties Robert en Mieke Moonen

Op 2 augustus 2021 is het bestuur van de Afdeling Maastricht e.o. op bezoek geweest om de felicitaties, namens de afdeling, over te brengen aan het bruidspaar Robert en Mieke Moonen ter gelegenheid van hun 60jarige huwelijksfeest. Beiden, zeer betrokken bij de afd. Maastricht eo, meestal aanwezig  bij, herdenkingen Maastricht en omgeving en bij onze Belgische Wapenboeders en hun herdenkingen. Steeds zijn ze, ondanks hun gevorderde leeftijd aanwezig op onze contactavonden. Mieke en Robert bedankt namens de Wapenboeders, we hopen nog lang van jullie gezellige en betrokken aanwezigheid te kunnen genieten. 

 

 Koos Vaes Erelid van de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Maastricht e.o.  
Erelid Afd Maastricht Koos Vaes

Op donderdag 29 april 2021 heeft het bestuur van de Afdeling Maastricht e.o. Koos Vaes met een smoes naar Landgraaf gelokt. Hij was samen met zijn dochter, die van het plan op de hoogte was, op familiebezoek in Eijsden. Dat was onze voorzitter ter oren gekomen.

Om 15.00 uur heeft het bestuur een zeer verraste Koos opgewacht met koffie en gebak en heeft de voorzitter Frans Purschel hem het doel van deze overval bekend gemaakt. Koos is in het bijzijn van het hele bestuur het Erelidmaatschap van de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Maastricht e.o. toegekend.

In zijn dankwoord memoreerde Koos dat hij met veel plezier en dankbaarheid zijn voorzitterschap heeft vervuld.

Bond van Wapenbroeders Maastricht e.o

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.