Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Ospel

 Secretaris:

Tel: 0495 - 769 033
E-mail: 

Rekening:  NL52 RABO 0140 3250 42

Op zaterdag 13 november 2021 vond er een Remembrance Day viering plaats op de Britse oorlogsbegraafplaats in Nederweert. Deze herdenking werd voor de laatste maal georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Ospel. Vanwege de grote zorgen omtrent corona werd het een sobere herdenking. Adoptanten was gevraagd om hun bloemen niet te komen te leggen op die zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur maar op een ander tijdstip.

Bij de herdenking waren dit jaar alleen genodigden aanwezig om bloemen te leggen, om een rol te spelen in de ceremonie of om te zorgen voor de omlijstende muziek. Het door kunnen laten gaan van een waardige herdenking had onder deze bijzondere omstandigheden prioriteit.

Jaarlijks bezoekt de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Ospel in de maand augustus de Amerikaanse militaire begraafplaats in Henri-Chapelle (B) om daar een herdenking te organiseren voor de geallieerde militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun grootste offer hebben gebracht in de omgeving van Nederweert. Op uitnodiging van het bestuur van Afdeling Ospel werd samen met de America Europe Friendship Association (AEFA) een gezamenlijke ceremonie georganiseerd in Henri Chapelle.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.