Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland (RCT WZ-NL)

Secretaris:

Tel:   06 10 37 98 76 
E-mail:   
Rekening:   NL28 RBRB 0938 1589 88 t.n.v. A.A. van Eldik te Weert

In het zuiden van het land werken 13 afdelingen met elkaar samen in het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland (RCT WZ-NL). 

Sinds begin 2020 is de Bondscommissie RCT WZ-NL ingesteld waarbij de samenwerking meer inzichtelijk wordt gemaakt. Meer informatie kunt u hier lezen.

2019 Bestuursvergadering Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland

 

 

Op 11 september 2021 waren alle bestuursleden van de samenwerkende afdelingen RCT WZ-NL uitgenodigd voor de bestuursvergadering. Met ca. 30 deelnemers was de zaal goed gevuld.

Bestuursvergadering
De scheidend voorzitter Frans Maes opende de vergadering en hij gaf vervolgens de vergaderhamer over aan de vicevoorzitter Arie van de Lee. Aan het begin van de vergadering herdacht hij de ruim 30 wapenbroeders sinds de laatste vergadering op januari 2020 waren overleden. In het bijzonder stond hij stil bij de op 4 september 2021 overleden Jim Overklift en hij loofde zijn inzet voor de Bond van Wapenbroeders en in het bijzonder voor het Exercitieteam RCT WZ-NL.

Het Exercitie Team van het RCT WZ-NL is bekend van haar uitstekende optredens tijdens herdenkingen en manifestaties. Ook tijdens uitvaarten met Bondseer dient het Exercitieteam op een perfecte wijze voor de dag te komen. De uitvoering van de verschillende soorten exercities gaat niet zo maar van zelf. Regelmatig moet er flink voor worden getraind. Helaas heeft de pandemie hierbij ‘veel roet in het eten gegooid’ omdat er lange tijd niet kon worden getraind. In volle vaart zijn de trainingen weer opgestart.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.