Slider

RCT WZ-NL

In het zuiden van het land werken 13 afdelingen met elkaar samen in het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland. 

Sinds begin 2020 is de Bondscommissie RCT WZ-NL ingesteld waarbij de samenwerking meer inzichtelijk wordt gemaakt. Meer informatie kunt u hier lezen.

2019 Bestuursvergadering Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland

 

 

Helaas zijn er strenge beperkingen voor de organisatie van evenementen in verband met het coronavirus. Het bestuur van de Stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 heeft daarom besloten om de herdenking op 5 september bij het Nationaal Indië-monument in Roermond aan te passen. De herdenking vindt plaats zonder publiek. Voor velen is dit treurig nieuws, maar de veiligheid en het welzijn van u en uw familie staat op dit moment voorop.

Vanwege de coronacrisis kon de voor vrijdag 8 mei 2020  geplande Dag der Banieren plaats op Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel helaas geen doorgang vinden. Om u toch de sfeer van de tiende editie van deze geslaagde reünie te laten proeven, volgt hieronder het artikel van mei 2019. Ook kunt onderaan het artikel de linken naar de foto's vinden.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.