Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Utrecht

Secretaris:

Tel: 06-52520874
E-mail:

Rekening: NL23 INGB 0004 2284 18

Deze keer weer een bijzondere vervelende mededeling. Nee, wij maken geen deel uit van het OMT of de regering! Gelet op de aantal oplopende besmettingen, ziekenhuisopnames en de zeer onzekere situatie omtrent Covic 19 heeft het bestuur ook nu weer moeten besluiten om de geplande Kerstbijeenkomst, inclusief het Veteranen Diner Buffet, voor dit jaar te annuleren. We vinden dit uitermate vervelend, maar zijn van mening dat uw en onze gezondheid voorop staat. Gelukkig is de aanlevering van het artikel voor het nieuwe blad (uitgave december) fout gelopen, dus daar staat niets in ovr onze Kerstbijeenkomst. Ook moeten we in deze denken aan het personeel van de Kazerne, die ons altijd zeer gastvrij ten dienst staat. 

Het bestuur is reeds druk doende om een programma voor het jaar 2022 voor te bereiden. De reserveringen voor de Bar/Huiskamer zijn reeds gedaan, toestemming van de Kazernecommandant zijn inmiddels aangevraagd. Of alles doorgang kan hebben is erg onzeker, maar goed hier moeten we mee leven. Het is niet anders. 

Wij zullen u op de hoogte houden via de agenda van Utrecht op de website van de Wapenbroeders. 

Rest ons nog u een fijne Sinterklaas, gezegende Kerstdagen en een zeer goede Jaarwisseling toe te wensen. Kijk naar elkaar om, bel elkaar eens een keertje op en blijf vooral gezond in deze moeilijke tijden.

 

Beste leden, donateurs,

Alle activiteiten van de afdeling Utrecht e.o. zijn helaas tot nader uitgesteld!

Op 29 januari 2021 bestaat onze afdeling exact 40 jaar! Dit hadden we graag groots en uitbundig met u allen willen vieren. Maar helaas mogen wij nog niet samen komen in gebouw V06 van de Kromhoutkazerne. Ook zijn de horecafaciliteiten gesloten. De lockdown, de avondklok en het aantal toegestane bezoekers maken het gewoon onmogelijk om ook maar iets te organiseren. Dat is erg jammer, maar wat er in het vat zit verzuurt niet! Wij hadden het graag anders gehad.

Om u toch een beetje het feestgevoel te bezorgen, heeft het bestuur gemeend u een kleine attentie te moeten aanbieden in de vorm van een cadeaubon. Deze zal deze week worden verzonden naar de huisadressen van de leden. Hiermee kunt u naar eigen inzicht een kleine herinnering / aandenken aanschaffen. Het geeft tegelijkertijd onze bijzondere waardering aan voor uw lidmaatschap bij onze afdeling.

Wij willen zoveel communiceren via de mail! Wij verzoeken u dan ook uw mailadres kenbaar te maken bij de secretaris op het mailadres:

Tenslotte deze Oproep
Het grootste gemis zijn de sociale contacten in deze tijd, mensen kunnen daar eigenlijk niet buiten, hoe dat in de toekomst vorm gegeven wordt is nog een groot vraagteken.
Daarom ook de oproep om elkaar eens op te bellen om contact te onderhouden. En geef het door aan het bestuur als er wijzigingen zijn.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Herdenking Indië Monument 2020 in Utrecht 

2020 12 19 het monumentAfgelopen zaterdag 19 december 2020 is er in kleine samenstelling een krans gelegd door het bestuur van de Stichting Indie Monument Utrecht bij het Monument op de begraafplaats st. Barbara te Utrecht.

Normaliter wordt de herdenking gehouden met vele bezoekers, waaronder de Minister van Defensie, de Commissaris van de Koning en de Burgemeester van Utrecht. Er is dan een herdenkingsdienst in de Kapel van de begraafplaats, waarna een defile naar het monument. Daar worden de 52 namen van de gevallenen voorgelezen. Daarna is een kleine overdenking van een geestelijke van Defensie. Tijdens de kranslegging staat er een erewacht aangetreden, die onder andere bestaat uit leden van de Bond van Wapenbroeders en de Studenten Weerbaarheid. Na deze indrukwekkende bijeenkomst is er gelegenheid voor een kopje koffie en een informeel samenzijn.

 

2020 12 19 krans SIMU 2020 12 19 groet na kranslegging
   

  

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.