Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

foto: Min. van Defensie

wapenbroeders_mindef_08
wapenbroeders_mindef_01
wapenbroeders_mindef_09
wapenbroeders_mindef_11
previous arrow
next arrow

Héhé, we zijn live! Eindelijk! Weliswaar nog niet helemaal voor 100%, maar toch... 

Onder dankzegging voor het opgebrachte geduld heten we u andermaal van harte welkom op de nieuwe website van de Bond van Wapenbroeders!


Op 13 juni
beloofden we vanaf 4 juli een gefaseerde opening te zullen doorvoeren van de nieuwe site. Inmiddels zijn onder meer de homepagina, met steeds nieuwe, beknopte verslagen ('blogs') van recente gebeurtenissen en actualiteiten, de evenementenagenda en de webshop operationeel!

Aan andere onderdelen, zoals informatie over de diverse Wapenbroeders-afdelingen en identiteitsgroepen, wordt nog gewerkt. Zodra alle informatie compleet en geactualiseerd is - elke afdeling en identiteitsgroep beschikt straks over een eigen e-mailadres onder het nieuwe domein (wapenbroeders.nl) - zullen ook deze onderdelen (volledig) toegankelijk zijn.

Aanmelding via de website voor deelname aan activiteiten (zie menu-item 'Agenda') is in principe al mogelijk, ofschoon er een kleine kans bestaat dat in sommige gevallen de e-mailafhandeling nog niet geheel vlekkeloos verloopt. Dit heeft te maken met de migratie van het ene naar het andere systeem. Controleert u daarom altijd of u een bevestigings-e-mail heeft ontvangen, indien u gebruikmaakt van een online (aanmeldings)formulier. (Kijk daarbij ook in uw spambox, mocht dat niet het geval zijn.) Uiteraard is de Bond van Wapenbroeders ook telefonisch bereikbaar.

Zoals vermeld in het vorige voortgangsverslagje blijft de oude domeinnaam, 'www.bondvanwapenbroeders.nl', bestaan en kan ook in de toekomst gewoon worden gebruikt; u wordt in dat geval automatisch doorgeleid naar het nieuwe domein 'www.wapenbroeders.nl'. Echter, in tegenstelling tot wat we daarover eerder meldden is deze forwarding nog niet actief. De verwachting is dat dit vanaf half juli wel het geval zal zijn, waarmee de oude, inmiddels sterk gedateerde website daadwerkelijk tot het verleden behoort...

Alle huidige @bondvanwapenbroeders.nl-adressen zijn (of worden) in principe vervangen door de respectievelijke @wapenbroeders.nl-adressen. Ook in gebruik zijnde G-mail-adressen zijn (of worden) vervangen. Zoals aangegeven is de migratie op dit punt nog niet geheel afgerond, waardoor in bepaalde gevallen nog gebruik wordt gemaakt van de oude adressen. Alle actuele e-mailadressen zijn straks te vinden op de nieuwe website. We verwachten uiterlijk eind juli alles(..) te hebben afgerond en te hebben gefinetuned, waarmee de nieuwe Bond van Wapenbroeders-site volledig operationeel zal zijn, inclusief alle (nieuwe) componenten en actuele content!

Voor vragen en/of opmerkingen over de website kunt u zich per e-mail richten tot de algemeen secretaris, de heer Klaas Orsel, bereikbaar via  


Graag tot spoedig weerziens op  'wapenbroeders.nl'

Met ferme Wapenbroedersgroet,


Edwin Saiboo,
voorzitter

 

 vriendenloterij_logo_150px.pngvfonds logo 150pxNPL_logo_150px.png

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.