Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

17-12-2021

Herculeslaan 1
3584 AB Utrecht
Routebeschrijving ›

Deze keer weer een bijzondere vervelende mededeling. Nee, wij maken geen deel uit van het OMT of de regering! Gelet op de aantal oplopende besmettingen, ziekenhuisopnames en de zeer onzekere situatie omtrent Covic 19 heeft het bestuur ook nu weer moeten besluiten om de geplande Kerstbijeenkomst, inclusief het Veteranen Diner Buffet, voor dit jaar te annuleren. We vinden dit uitermate vervelend, maar zijn van mening dat uw en onze gezondheid voorop staat. Gelukkig is de aanlevering van het artikel voor het nieuwe blad (uitgave december) fout gelopen, dus daar staat niets in ovr onze Kerstbijeenkomst. Ook moeten we in deze denken aan het personeel van de Kazerne, die ons altijd zeer gastvrij ten dienst staat. 

Het bestuur is reeds druk doende om een programma voor het jaar 2022 voor te bereiden. De reserveringen voor de Bar/Huiskamer zijn reeds gedaan, toestemming van de Kazernecommandant zijn inmiddels aangevraagd. Of alles doorgang kan hebben is erg onzeker, maar goed hier moeten we mee leven. Het is niet anders. 

Wij zullen u op de hoogte houden via de agenda van Utrecht op de website van de Wapenbroeders. 

Rest ons nog u een fijne Sinterklaas, gezegende Kerstdagen en een zeer goede Jaarwisseling toe te wensen. Kijk naar elkaar om, bel elkaar eens een keertje op en blijf vooral gezond in deze moeilijke tijden.

Aanmeldformulier

Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.