Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

14-12-2021

Rietstraat 28
6023 PM Weert
Routebeschrijving ›

Beste Wapenbroeders, Wapenzusters en partners,

De toenemende onzekerheden en beperkingen rondom het Coronavirus heeft ons als dagelijks bestuur genoodzaakt om een streep te zetten door de eindejaars-viering!

Na de fijne contactmiddag die wij onlangs bij Beej-Beertje hebben kunnen houden, hadden wij ons er extra op verheugd om samen met  u en de uwen het eindejaarsfeest te mogen vieren.

Ook ons sociaal team; Annie, Toos en Anja waren al druk bezig met de voorbereidingen voor de Tombola maar helaas………

Wij bevinden ons in een hoge risicogroep - zelfs als men wellicht al gevaccineerd is-  en daar dient uw bestuur toch rekening mee te houden.

Zaterdag 20 november bezochten Peter van den Berg en ondergetekende namens het Bestuur van de Wapenbroeders Weert het afscheid van Gonnie van Kimmenade die op 15 november jl. binnen 1 week aan Corona is overleden.

Zo snel kan het dus gaan en voor ons een extra reden om onze verantwoordelijkheid te nemen ook al hadden we dat liever anders gezien.

Wij begrijpen dat dit enerzijds een teleurstellende mededeling is maar anderzijds is uw en onze veiligheid ons lief en dat heeft de doorslag gegeven.

Hoe de zaken zich gaan ontwikkelen is momenteel nog koffiedik kijken maar zodra er meer duidelijk is zullen wij ons bij u melden.

                                 

Aanmeldformulier

Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.