Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Een spetterend vervolg van ons jaarprogramma was de maandbijeenkomst op 23 september 2021 waarbij een aantal nieuwe leden/donateurs kennis maakten met de “oud gedienden”. Wederom kende gezelligheid geen tijd.

2 oktober 2021: Herdenking Razzia Putten. Tijdens deze herdenking is door Joop Hazeu een bloemstuk gelegd bij “De Vrouw van Putten”. Wederom nog een herdenking in een “beperkte” bezetting op de plek van de herdenking.

2021 10 21 vliegende bemanningen HarderwijkOp de maandbijeenkomst op 21 oktober 2021vertelde Ruud Slangen over de vliegtuigbemanningen die in Harderwijk begraven liggen. Zijn speurwerk heeft een dik boekwerk opgeleverd dat in november uitkomt (zie ook de Nieuwsbrief elders op “onze” web-pagina).

Dit als voorbereiding op de Remembrance Herdenking op zaterdag 13 november 2021: eindelijk weer een “normale” bezetting bij deze herdenking. Piper, trompettist en afdelingsbanier maken de plechtigheid compleet. Dit keer geheel verzorgd door de Stichting We will Remember die de organisatie van onze afdeling heeft “overgenomen”. Wij “leveren” op aanvraag de noodzakelijke ondersteuning. Ook scouting Harderwijk en de VeVa opleiding van Landstede doen volop mee.

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.